Skip to main content

Het team

Met plezier stelt het team zich aan u voor:

Marije Wiggers

Kinderarts

Mijn naam is Marije Wiggers. Na mijn opleiding in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam, ben ik sinds 2007 werkzaam als algemeen kinderarts in het IJsselland ziekenhuis te Capelle ad IJssel

Daphne Janssen

Kinderarts

Mijn naam is Daphne Janssen, ik ben opgeleid tot kinderarts in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam. Tot maart 2022 ben ik werkzaam geweest als kinderarts in het Franciscus Gasthuis en Vlietland. Vanaf juli 2022 werk ik als kinderarts in De Kinderzorg kliniek in het Droomhuis.  

Dénise Ligtvoet

GZ-psycholoog

Ik ben Dénise Ligtvoet. Tijdens mijn opleiding Psychologie aan de Universiteit van Tilburg heb ik gewerkt als groepsleidster binnen de gehandicapten zorg. 

Sandjana Parag

Kinder- en Jeugdpsycholoog

Mijn naam is Sandjana Parag en ik ben werkzaam als Kinder- en Jeugdpsycholoog bij De Kinderzorg Kliniek. Tijdens mijn opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik erachter gekomen dat het werken met kinderen mij na aan het hart ligt. 

Christine Smit-Pichler

Verpleegkundig specialist

Ik ben verbonden aan de kinderzorgkliniek en daarnaast werk ik als verpleegkundig specialist Neonatologie in het IJsselland Ziekenhuis. Zowel in het IJsselland Ziekenhuis als ook in de kinderzorgkliniek ben ik  lid van het multidisciplinaire eetteam.

Clarinde Nijkamp

Pedagoog

Mijn naam is Clarinde Nijkamp en ik werk als pedagoog en gezinsverpleegkundige bij de Kinderzorgkliniek. Het opgroeien en opvoeden van kinderen brengt veel plezier, maar soms ook de nodige hobbels met zich mee.

Ingrid Mimpen

Kinder-diëtiste

Vanaf 2006 werk ik als kinderdiëtist vanuit mijn eigen praktijk Voeding & Zo Rotterdam. Ik begeleid vooral kinderen met een groeiachterstand, met eetproblemen of een eetstoornis, met voedselallergie en/of -intoleranties, met voedingsproblemen door verstandelijke en/of lichamelijke beperking of met kritisch eetgedrag door bv ASS of AD(H)D.

Ingrid Arp

Pre- logopedist

Graag stel ik mij even aan u voor. Ik ben Ingrid Arp en ik ben sinds 2002 verbonden aan het IJsselland Ziekenhuis als (klinisch) logopedist. Naast de volwassenen die ik daar zie met allerhande logopedische problematiek, heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van baby’s en (jonge) kinderen met eet- en drinkproblemen. 

Felicia van Kessel

Kinderfysiotherapeut

Mijn naam is Felicia van Kessel en ik ben vanuit praktijk Fysiotherapie Rotterdam Centrum betrokken als kinderfysiotherapeut in De Kinderzorg Kliniek. Ik begeleid met name kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand. Verder ben ik gespecialiseerd in kinderbekkenfysiotherapie en sensorische informatieverwerking.

Monique Groothuijs

Secretariaat

Mijn naam is Monique Groothuijs en ik ben werkzaam bij het secretariaat van De Kinderzorg Kliniek. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur.

Berlinda Govaarts

Secretariaat

Mijn naam is Berlinda Govaarts en sinds mei 2022 werk ik met veel plezier op het secretariaat bij De Kinderzorg Kliniek. In de jaren hiervoor heb ik in de GGZ (volwassenen) gewerkt maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik hier gevonden.

Carole Lasham

Kinderarts-adviseur

Mijn naam is Carole Lasham en ik ben Kinderarts in Tergooi Medisch Centrum. Als algemeen kinderarts zie ik op mijn spreekuur veel ouders met baby’s die excessief huilen/ of beter genoemd baby’s met een regulatie probleem.