Skip to main content

Het team

Met plezier stelt het team zich aan u voor:

Marije Wiggers

Kinderarts

Mijn naam is Marije Wiggers. Na mijn opleiding in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam, ben ik sinds 2007 werkzaam als algemeen kinderarts in het IJsselland ziekenhuis te Capelle ad IJssel

Daphne Janssen

Kinderarts

Mijn naam is Daphne Janssen, ik ben opgeleid tot kinderarts in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam. Tot maart 2022 ben ik werkzaam geweest als kinderarts in het Franciscus Gasthuis en Vlietland. Vanaf juli 2022 werk ik als kinderarts in De Kinderzorg kliniek in het Droomhuis.  

Anouk Steur

Kinderarts

Mijn naam is Anouk Steur, ik ben een breed geïnteresseerd kinderarts met ervaring in alle ‘hoeken’ van de kindergeneeskunde. Ik gun elk kind dat het kan opgroeien tot een gezonde en gelukkige volwassene. Daarom richt ik me niet alleen op het vaststellen en behandelen van ziekte, maar ook op het bevorderen van gezondheid van het kind, het gezin en de leefomgeving.

Yvonne Snepvangers

kinderarts

Mijn naam is Yvonne Snepvangers. Als breed georiënteerd kinderarts kijk ik ernaar uit om binnen een multidisciplinair team bij te kunnen dragen aan het verbeteren van de gezondheid van kinderen in de breedste zin van het woord. Kinderen hebben van nature een frisse blik, die ons kan helpen om tot creatieve oplossingen te komen. Samen kunnen we in een vroeg stadium zorgvuldig onderzoeken waar mogelijkheden liggen om te komen tot verbetering en herstel. Streven naar een gezonde mentale en fysieke balans is essentiëel om te komen tot een optimale groei en ontwikkeling. Dat is mijn grote wens voor ieder kind.

Sandjana Parag

Kinder- en Jeugdpsycholoog

Mijn naam is Sandjana Parag en ik ben werkzaam als Kinder- en Jeugdpsycholoog bij De Kinderzorg Kliniek. Tijdens mijn opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik erachter gekomen dat het werken met kinderen mij na aan het hart ligt. 

Christine Smit-Pichler

Verpleegkundig specialist

Ik ben verbonden aan de kinderzorgkliniek en daarnaast werk ik als verpleegkundig specialist Neonatologie in het IJsselland Ziekenhuis. Zowel in het IJsselland Ziekenhuis als ook in de kinderzorgkliniek ben ik  lid van het multidisciplinaire eetteam.

Clarinde Nijkamp

Pedagoog

Mijn naam is Clarinde Nijkamp en ik werk als pedagoog en gezinsverpleegkundige bij de Kinderzorgkliniek. Het opgroeien en opvoeden van kinderen brengt veel plezier, maar soms ook de nodige hobbels met zich mee.

Jannette de Vries

Kinderverpleegkundige

Mijn naam is Jannette de Vries en ik stel me graag aan u voor. De zorg voor het kind, waar het zich bevindt, ligt me na aan het hart en het is dan ook om die reden dat ik me gespecialiseerd heb tot kinderverpleegkundige.

Ingrid Mimpen

Kinderdiëtist

Vanaf 2006 werk ik als kinderdiëtist vanuit mijn eigen praktijk Voeding & Zo Rotterdam. Ik begeleid vooral kinderen met een groeiachterstand, met eetproblemen of een eetstoornis, met voedselallergie en/of -intoleranties, met voedingsproblemen door verstandelijke en/of lichamelijke beperking of met kritisch eetgedrag door bv ASS of AD(H)D.

Ingrid Arp

Pre- logopedist

Graag stel ik mij even aan u voor. Ik ben Ingrid Arp en ik ben sinds 2002 verbonden aan het IJsselland Ziekenhuis als (klinisch) logopedist. Naast de volwassenen die ik daar zie met allerhande logopedische problematiek, heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van baby’s en (jonge) kinderen met eet- en drinkproblemen. 

Felicia van Kessel

Kinderfysiotherapeut

Mijn naam is Felicia van Kessel en ik ben vanuit praktijk Fysiotherapie Rotterdam Centrum betrokken als kinderfysiotherapeut in De Kinderzorg Kliniek. Ik begeleid met name kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand. Verder ben ik gespecialiseerd in kinderbekkenfysiotherapie en sensorische informatieverwerking.

Helene van der Velde

Kinder-manueeltherapeut

Mijn naam is Helene van der Velde-van Kooij en ik ben vanuit praktijk Fysiotherapie Rotterdam Centrum betrokken als kinder-manueeltherapeut bij De Kinderzorg Kliniek.

Daisy Waeijen

stagiaire

Mijn naam is Daisy Waeijen en ik ben een vierdejaars student aan de opleiding Gezondheidzorgtechnologie. Naast mijn studie werk ik op de kinder-, neonatologie- en kraamafdeling als housekeeping in het Amphia Ziekenhuis.

Monique Groothuijs

Secretariaat

Mijn naam is Monique Groothuijs en ik ben werkzaam bij het secretariaat van De Kinderzorg Kliniek. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur.

Hélène Moerman

Secretariaat

Ik ben Hélène Moerman. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Als hobby’s lees ik graag, fiets en sport ik en ga ik graag op reis.

Maxime Ouazil

secretariaat

Mijn naam is Maxime Ouazil. Sinds februari 2024 werk ik als medisch secretaresse bij De Kinderzorg Kliniek.  

Carole Lasham

Kinderarts-adviseur

Mijn naam is Carole Lasham en ik ben Kinderarts in Tergooi Medisch Centrum. Als algemeen kinderarts zie ik op mijn spreekuur veel ouders met baby’s die excessief huilen/ of beter genoemd baby’s met een regulatie probleem.