Skip to main content

Afspraak maken

Een afspraak kunt u het beste maken via het afsprakenformulier hieronder. U ontvangt direct een ontvangstbevestiging en op werkdagen binnen 1-2 dagen een voorstel voor een afspraak.

Wilt u toch telefonisch een afspraak maken, dan kunt u bellen met 010 –2681000

Handig om te weten:

 • Er is altijd een verwijzing van een huisarts, jeugdarts of kinderarts nodig om een afspraak te krijgen in De Kinderzorg Kliniek (KzK)
 • U kunt de verwijsbrief hieronder uploaden. Neem  alsnog het origineel mee.
 • Neem tevens eventuele medicatie mee die uw kind gebruikt.
 • Voor de registratie van uw kind hebben we het BurgerServiceNummer (BSN) van uw kind nodig. Dit nummer staat op het paspoort of op de identiteitskaart van uw kind.
 • In veel gevallen krijgt u voor de afspraak een vragenlijst per mail of post toegestuurd. Vul deze vragenlijsten zo nauwkeurig mogelijk in en stuur deze terug ruim voor de eerste afspraak in de KzK.
 • Wees op tijd, liefst 15 min voor de tijd van de afspraak, gezien uw kind nog gewogen en gemeten moet worden en u als ouder soms nog formulieren moet invullen.
 • Neem het groeiboekje mee.
 • Indien aanwezig neem verslagen mee van eerder verrichte onderzoeken bij uw kind.

Afzeggen van een afspraak
Wanneer de afspraak om belangrijke redenen moet worden afgezegd, neem dan zo snel mogelijk contact op met de poli-assistente via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (010-2681000) Doe dat uiterlijk 24 uur van tevoren. Doet u dat niet, dan krijgt u een brief met een nieuwe afspraak thuisgestuurd.

Extra kosten vermijden? Kom de afspraak na of zeg tijdig af.
Komt u voor de tweede keer zonder tijdig afzeggen niet op een afspraak? Dan zijn wij genoodzaakt 40 euro onkosten in rekening te brengen. U krijgt een factuur thuisgestuurd die u niet bij de zorgverzekeraar kunt declareren. Voor zéér bijzondere en door u aantoonbare gevallen kunnen we een uitzondering maken.

Afspraak maken of een vraag stellen
Met onderstaand formulier kunt u aangeven dat u een afspraak wilt maken voor uw kind. Ook kunt u met  dit formulier een vraag stellen. Wij nemen vervolgens binnen 1-2 dagen contact met u op.

Invalid Input

Gegevens kind

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Uw gegevens

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Uw afspraak bij De Kinderzorg kliniek

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Handig om te weten

 • Wij werken alleen op afspraak.
 • Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.15 tot 17.00 uur. Voor een eerste afspraak bij een kinderarts heeft u altijd een verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig.
 • Wilt u altijd het afspraken formulier op de site volledig invullen? Hier kunt u ook evt. de verwijsbrief uploaden. Graag de originele verwijsbrief meenemen naar uw eerste bezoek in de KzK.
 • Huisartsen/kinderartsen/verwijzers kunnen de verwijsbrief sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bellen u als ouders/verzorgers dan binnen twee dagen op voor het maken van een afspraak. Bent u al in het bezit van een verwijsbrief dan kunt u die dus al uploaden op het afsprakenformulier
 • Afspraak maken? Bel 010 - 2681000 of vul het afspraakformulier in. Bij een eerste afspraak registreren we met hulp van de verwijsbrief de reden van doorverwijzing, de gegevens van het kind (geboortedatum, BSN), huisarts en verzekeringsgegevens.
 • Wilt u deze gegevens, een identiteitsbewijs of bewijs van aangifte, uw actuele verzekeringsbewijs en (eventueel) de originele verwijsbrief bij het eerste bezoek aan De Kinderzorg Kliniek meenemen?
 • Is er voor een afspraak speciale voorbereiding nodig, dan krijgt u hier informatie over van de poli assistente bij het maken van de afspraak.
 • Graag bij ieder bezoek alle actuele medicijnen meenemen.

We proberen de wachttijden zo kort mogelijk te houden.